Kamien  Country Club golfbana är belägen i den vackra regionen Grebowo, där landskapet möts av skog och böljande fält.

18- hålsbanan sträcker sig över en yta på 65 hektar där man även hittar ett träningsområde – driving range och ett klubbhus med plats för fika. Denna moderna golfbana välkomnar både rutinerade och nybörjare, att ta sin första swing och förälska sig i detta mycket gamla och kända spel från Medeltiden. Golfbanan är öppen för alla  ( inte enbart för medlemmar som tillhör Kamien Country Club). Med attraktiva priser och skön atmosfär frestar golfbanan spelare från hela Polen och internationellt.

Avstånd från terminalen i Świnoujście till Grębowo är ca 65 km

Den ursprungliga idén med KG&CC golfbanan härstammar ur ett samarbete från år 2006 med den amerikanske golfdesignern  David Donallan.

Dubbelrum, per person Enkelrum
- Pris per vistelse - Pris per vistelse
 • prom

  överfart T/R med Polonia eller Skania

 • kabiny

  hyttplats T/R ombord på Polonia eller Skania

 • restauracja

  måltider ombord: frukostbuffé vid nattöverfart och dagens lunch (chefs menu) vid dagöverfart

 • hotel

  en övernattning och frukost på hotellet

 • pieszy

  en greenfee

I våra SÄRSKILDA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR hittar du bl.a. betalnings- och avbeställningsvillkor, krav på id-handlingar och annan viktig information för din resa. De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Unity Line Limited kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt. Dessutom har Unity Line Limited enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd. Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302 Ta även del av vår Integritetspolicy och info för rörelse-och funktionshindrade personer

Tillägg till färjebiljetter:

500:- per lyxhytt enkel resa

400:- personbil (höjd max 2,4m och längd max 6m) T/R

Weekendpriser tillämpas:

för utresa torsdag, fredag och lördag samt: 3-4/4, 30/4, 2/5, 2/6, 14/8, 31/10, 10/11 2021

på tilläggsnatt när denna infaller på en polsk heldag: 4-5/4, 1/5, 3/5, 3/6, 15/8, 1/11, 11/11 2021

Bränsle- och miljötillägg tillkommer.

OBS!  Under COVID-19 pandemin har hotell-, Spa- och golfanläggningar infört särskilda restriktioner men även begränsningar i servicen, vi rekommenderar att besöka deras respektive webbplats för mer information.

Hotel Marina + Kamień Country Golf Club

Om hotellet

Hotel Marina

Marina Hotel är en modern byggnad med 1920-talskaraktär i Międzyzdrojes centrum. Välj mellan enkel - och dubbelrum, alla rum har badrum, TV och internetanslutning. I den eleganta restaurangen njuter ni av såväl polska specialiteter som medelhavskök. Hotellet har gedigen erfarenhet av konferenser, utbildning och festliga tillställningar. Hiss och gästparkering finns.

Avstånd: Centrum 0 m, Świnoujście 15 km, Szczecin 90 km, Strand 0,5 km

Se hotellet på kartan