Binowo Park ligger i anslutning till Szczecins landskapspark i Bukowaskogens vackra omgivningar. Banan ar utformats i enlighet med Binowos naturliga förutsättningar och det karaktäristiska kuperade landskapet med naturliga och konstgjorda dammar gör banan extra varierad och attraktiv att spela på. Intill en niohålsbana för nybörjare finns mästerskapsbanan på 18 hål. Prinsessan Birgitta och golflegenden Sven Tumba var med bland hedersgästerna när banan invigdes 2000.

På områdets 87 hektar finns bl a:

 • driving range
 • minigolf
 • två puttinggreener
 • lekplats

I klubbhuset hittar du bl a reception, konferensrum, klubbrum, restaurang, bar, bastu och en proshop med golfutrustning. Övernattning finns vackert beläget i Binowo Park vid Glinnasjön, bara fyra kilometer från mästerskapsbanan.

I våra golfpaket ingår övernattning antingen på Hotel Radisson Blu i Szczecin.

Dubbelrum, per person Enkelrum
- Pris per vistelse - Pris per vistelse
 • prom

  överfart T/R med Polonia eller Skania

 • kabiny

  hyttplats T/R ombord på Polonia eller Skania

 • restauracja

  måltider ombord: frukostbuffé vid nattöverfart och dagens lunch (chefs menu) vid dagöverfart

 • hotel

  en övernattning och frukost på hotellet

 • pieszy

  en greenfee

I våra SÄRSKILDA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR hittar du bl.a. betalnings- och avbeställningsvillkor, krav på id-handlingar och annan viktig information för din resa. De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Unity Line Limited kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt. Dessutom har Unity Line Limited enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd. Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302 Ta även del av vår Integritetspolicy och info för rörelse-och funktionshindrade personer

Tillägg till färjebiljetter:

500:- per lyxhytt enkel resa

400:- personbil (höjd max 2,4m och längd max 6m) T/R

Weekendpriser tillämpas:

för utresa torsdag, fredag och lördag samt: 3-4/4, 30/4, 2/5, 2/6, 14/8, 31/10, 10/11 2021

på tilläggsnatt när denna infaller på en polsk heldag: 4-5/4, 1/5, 3/5, 3/6, 15/8, 1/11, 11/11 2021

Bränsle- och miljötillägg tillkommer.

OBS!  Under COVID-19 pandemin har hotell-, Spa- och golfanläggningar infört särskilda restriktioner men även begränsningar i servicen, vi rekommenderar att besöka deras respektive webbplats för mer information.

Särskilda resevillkor för paketresor - läs här

Hotel Radisson Blu + Golfpaket på Binowo Park

Om hotellet

radisson2

Förstklassigt hotell mitt i Szczecin , i närheten av Chrobryvallen och slottet. I samma byggnad finns ett populärt disco samt puben Baila Club och Café 22 med sin panoramavy över staden. Den stora butiksgallerian Galaxy ligger precis intill. Restaurang, bar, café, nattklubb, fitness- och spacenter, pool och frisör.

Antal rum: 369. Våningar: 9, Hiss: JA.

Avstånd: Centrum 0 km, Świnoujście 100 km, Berlin 140 km, Golfbanan i Binowo 27 km

Check-in/out: 15.00/12.00

Se hotellet på kartan