Unity Lines flotta

Vi är stolta över att presentera vår flotta som garanterar en säker överfart till Polen. Möt särskilt färjan Polonia, en av de modernaste färjorna på Östersjön som trafikerar sträckan Ystad - Świnoujście och går i skytteltrafik tillsammans med färjan Skania. Se själv hur attraktiva resor till Polen kan vara. Välj det bästa resmålet - Polen. Se priser på färjebiljetter och Unity Lines övriga erbjudanden.

Våra färjor

Inga resultat

Unity Line färjor - res säkert med en beprövad flotta

Unity Lines flottan består av passagerar- och lastfärjor som säkerställer en bekväm resa från Sverige till Polen och tillbaka. Ta reda på mer om våra färjor och välj den som passar bäst för din resa till Polen eller kontinenten.

Till Polen med Unity Lines färjor

Unity Line har två enheter anpassade för persontransporter. Det här är våra passagerarfärjor:

Polonia

Detta är vårt flaggskepp, passagerarfärja som säkerställer en säker och bekväm resa till Polen med nattavgång från Ystad och dagavgång från Świnoujście. Fartyget erbjuder rymliga, lugna hytter som passar både singlar och hela familjer. Ombord finns 2 restauranger, en kafeteria, ett diskotek, en pub, 2 cocktailbarer, en snackbar och välsorterad butik.

Skania

Detta är den andra passagerarfärjan i Unity Lines flotta och som går i skytteltrafik med Polonia vilket gör det möjligt att boka en färja till Polen och tillbaka även samma dag. Skania avgår från Ystad dagtid och erbjuder fantastisk färjeupplevelse på Östersjön med restauranger, barer och nöjesfaciliteter. Efter en bekväm nattresa från Świnoujście är du tillbaka i Sverige med positiva intryck av din resa.

Vår flotta inkluderar också 5 last-passagerar: Gryf, Wolin, Galileusz, Jan Śniadecki* och Copernicus. De seglar regelbundet på rutterna från Ystad* och Trelleborg.

Hur bokar jag färjan Ystad-Świnoujście?

Det är väldigt enkelt att boka en färjeresa med oss! Välj Unity Lines avgång som passar bäst dina resplaner och boka din resa på vår hemsida med rabatt eller om du föredrar kan du även boka via telefon utan avgifter. Du bestämmer.

Kom ihåg: ju tidigare du planerar din resa med Unity Lines färjor desto gynnsammare prisvillkor kan du räkna med. Vänta inte för länge. Polen är närmare än du tror. Res dit med oss!

Ge dig ut på en säker och smidig resa till Sverige med Unity Line. Se vår tidtabell och boka din färjaresa. Välkommen!