Amber Baltic Golf Club ligger på ön Wolin i Östersjön alldeles intill skogar, stränder och Wolins fantastiskt vackra nationalpark. Det underbart omväxlande landskapet gör det till en perfekt miljö för såväl professionella som medelgoda spelare och nybörjare. Amber Baltic Golf Club grundades 1993 och räknas idag till en av Polens ledande golfklubbar. Det 27 hål stora golfkomplexet uppfyller alla krav för såväl professionella tävlingar som amatörarrangemang. Här har flera nationella tävlingar och prestigefulla internationella arrangemang avgjorts.

På det 66 hektar stora området finns:

 • 18-håls mästerskapsbana, par 72
 • niohålsbana, par 28
 • driving range
 • chippområde
 • pitchområde
 • två övningsgreener

Klubbhuset ligger i centrum av området med reception, kontor och en proshop med golfutrustning intill. I klubbhuset finns en bar och restaurang vars terrass erbjuder en magnifik utsikt över golfbanan och Wolins nationalpark. Grönskan, den rena luften och närheten till Amber Baltic Hotel gör detta till en idealisk plats för avkoppling och fritidsaktiviteter.

I våra golfpaket ingår övernattning på hotell i olika kategorier och stilar på bekvämt avstånd från Kołczewo och Świnoujście.

Dubbelrum, per person Enkelrum
- Pris per vistelse - Pris per vistelse
 • prom

  överfart T/R med Polonia eller Skania

 • kabiny

  hyttplats T/R ombord på Polonia eller Skania

 • restauracja

  måltider ombord: frukostbuffé vid nattöverfart och dagens lunch (chefs menu) vid dagöverfart

 • hotel

  en övernattning och frukost på hotellet

 • pieszy

  en greenfee

I våra SÄRSKILDA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR hittar du bl.a. betalnings- och avbeställningsvillkor, krav på id-handlingar och annan viktig information för din resa. De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Unity Line Limited kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt. Dessutom har Unity Line Limited enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd. Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302 Ta även del av vår Integritetspolicy och info för rörelse-och funktionshindrade personer

Tillägg till färjebiljetter:

500:- per lyxhytt enkel resa

400:- personbil (höjd max 2,4m och längd max 6m) T/R

Weekendpriser tillämpas:

för utresa torsdag, fredag och lördag samt: 3-4/4, 30/4, 2/5, 2/6, 14/8, 31/10, 10/11 2021

på tilläggsnatt när denna infaller på en polsk heldag: 4-5/4, 1/5, 3/5, 3/6, 15/8, 1/11, 11/11 2021

Tillägg den 4 april för påskfrukost:
121:-/p och middag med live music 433:-/p

Bränsle- och miljötillägg tillkommer.

OBS!  Under COVID-19 pandemin har hotell-, Spa- och golfanläggningar infört särskilda restriktioner men även begränsningar i servicen, vi rekommenderar att besöka deras respektive webbplats för mer information.

Hotel Amber Baltic + Amber Baltic Golf Club

Om hotellet

amber1

Hotel Amber Baltic ligger mitt i Międzyzdroje. Med sin utformning och läget precis vid stranden påminner hotellet om ett skepp som stävar ut i havet. Alla rum har utsikt över Östersjön och på hotellet finns dessutom ett flertal barer, restaurang, nattklubb, pool, bowling och ett spa.

Avstånd: Centrum 0 km, Świnoujście 15 km, Szczecin 90 km, Strand 0m, Golfbanan 12 km.

Check-in/out: 15.00/12.00

Se hotellet på kartan