Res ikapp dig själv med Polonia och skäm bort b de kropp och själ på något av Östersjöhotellen med lång erfarenhet av hälsoresor. Polen har en historisk kurortstradition med en rad spahotell i natursköna omgivningar. Några av de bästa hittar du vid Östersjökusten, som med milt kustklimat, tysta lövskogar, långa sandstränder och underbara medeltidsstäder är en perfekt miljö för avslappnade och hälsobefrämjande minisemestrar med skönhetsbehandlingar, må bra-program och hälsokurer.

Kombinera effektiva skönhetsbehandlingar med en avkopplande vistelse på Polens ljuvliga bärnstenskust. Ta en minisemester eller stanna upp till en vecka så kommer du hem som en ny människa.

Leda SPA

Om hotellet

Hotel Leda SPA - modernt hotell som passar för vuxna som reser utan barn , smakfulla luftkonditionerade rum med telefon, minibar, och balkong.
SPA & Wellness center, pool, restaurang, bar och nattklubb.

Antal rum: 76. Antal våningar: 5. Hiss: JA
Avstånd: Centrum 1km, Świnoujście 120 km, Szczecin 139 km, Strand 280 m

Check-in/out: 15.00/12.00

SPA PACKAGE: 2 eller 3 hotellnätter med halvpension
Ankomstdatum till hotellet:

Dubbelrum p.p.Enkelrum p.p.
3/1-31/3, 1/11-29/12/202444455485
1-30/4, 1-31/10/202446055645
1/5-30/6, 1-30/9/202450106050
1/7-31/8/2024  3 övernattningar77559885

SPA PACKAGE: 1 x 50 min helkroppsmassage med varma stenar, 1 x inträde till saltgrottan. Fri tillgång till Spa avdelningen med pool, sauna och jacuzzi. 10% rabatt på övriga behandlingar som bokas direkt på hotellet i mån av lediga tider

 1. OBS!

  • Priset ovan kan förändras vid val av tilläggsnätter vid periodskifte, kontakta oss för rätt pris.​
  • Möjlighet till förlängning av vistelsen med extrahotellnätter enl priser på våra hotellpaket

 • prom

  Överfart T/R med Polonia eller Skania

 • kabiny

  Hyttplats T/R ombord på Polonia eller Skania

 • restauracja

  Måltider ombord: frukostbuffé vid nattöverfart och dagens lunch (chefs menu) vid dagöverfart

 • spa

  behandlingar/program på valt hotell

Med paketresa avses ett arrangemang som består av färjetransport, inkvartering och/eller annan typ av turisttjänst och som varar mer än 24 timmar. Inkvartering som t ex hotellövernattning måste ske i direkt anslutning till färjeresan.

För paketresan gäller att samtliga priser är per person i SEK och exklusive bränsle- och/eller miljötillägg, vilka kan tillkomma. I förekommande fall kan även miljöavgifter och turistskatt tillkomma (se ”I Polen” här nedan). För barn gäller särskild tariff, liksom för extrabädd, och lyxhytt. Priser lämnas på begäran. Publicerade priser på paketresor avser ankomstdagen till hotellet.

Det avtalade priset för en paketresa får höjas om prishöjningen är en följd av ändrade bränsle- och/eller miljötillägg, miljöavgifter och lokala turistskatter (se ”I Polen” här nedan) och andra skatter eller avgifter, som påverkar paketresan samt av ändrade växelkurser. Resenären skall ha informerats om prishöjningen senast 20 dagar före avresedagen.

Inträffar ändringar av sådana priser, skatter, avgifter eller växelkurser före avresedagen och som leder till minskade kostnader för Unity Line Filial, har resenären rätt till en prissänkning.

Det avtalade priset för paketresan får inte höjas och behöver inte heller sänkas under de sista 20 dagarna före den avtalade avresedagen.

Unity Line Ltd Filial Sverige (nedan ”Unity Line Filial” kallad) reserverar sig för tryckfel och tekniska problem som ligger utanför Unity Line Filials kontroll.

2024/ Tillägg till färjebiljetter:

 • 800:- per lyxhytt enkel resa

Gratis bil ombord
Bränsle- miljö och ETS tillägg tillkommer

Inga behandlingar ges på söndagar samt polska helgdagar som infaller: 1/1, 6/1, 9, 31/3-1/4, 1/5, 3/5, 28/5, 8/6, 15/8, 1/11, 11/11, 25/12 samt 26/12 2024


Särskilda resevillkor för paketresor -  läs här

Kołobrzeg latarnia_1

Om Kołobrzeg

Kołobrzeg liknar ingen annan spa- och hälsoresort i Polen. Utöver sina berömda salta hälsobad erbjuder denna stora polska kuststad välbefinnande på flera plan.

De många spa-anläggningarna och mysiga kusthotellen tävlar om uppmärksamheten med spännande historiska minnesmärken, mysiga pubar och restauranger, Polens längsta strandpromenad och förstås – de vidsträckta sandstränderna som gör området så attraktivt.

Kołobrzegs vackra omgivningar är också värda att utforskas. Gå vilse i Hortulus-trädgårdarnas växtlabyrinter i Dobrzyca. Få lite klassisk Sovjetkänsla på regionens förr så topphemliga flygfält Bagicz. Eller varför inte skvalpa runt en stund i en amfibiebåt på Military Center i Kołobrzegs förorter?