Rabattinformation:

  • 15% rabatt på hytter och plats i hytt på kvällsöverfart (ej dagfärjor) med Skania och Polonia
  • Rabatten gäller för bokningar gjorda mellan den 3 juni till 30 juni 2024. Kampanjens giltighet: från den 3 juni till den 25 augusti 2024.
  • Vid bokning via telefon/mail ges - 15% rabatt. Om kunden bokar online ges - ytterligare 15% . Den totala rabatten för online bokning kommer att vara 30% på hytten eller plats i hytt.
  • Erbjudandet är tillgängligt via ONLINE, telefon, för resebyråer och i check in.
  • Priset ändras automatiskt