Golfsäsongen är öppen! Varför inte spela på banan i Binowo, checka in på ett bekvämt hotell i Szczecin och utforska stadens nöjesliv på kvällen? Vårt golferbjudande för 60-plussare ger dig en runda på en professionell golfbana, färjeöverfart och ett bekvämt hotell till mycket överkomligt pris!

Dubbelrum, per person Enkelrum
- Pris per vistelse - Pris per vistelse
 • prom

  överfart T/R med Polonia eller Skania

 • kabiny

  hyttplats T/R ombord på Polonia eller Skania

 • restauracja

  måltider ombord: frukostbuffé vid nattöverfart och dagens lunch (chefs menu) vid dagöverfart

 • hotel

  en övernattning och frukost på hotellet

 • pieszy

  en greenfee

Tillägg till färjebiljetter:

400:- för personbil

Kusthotellen tar ut en kur/miljöavgift som betalas i receptionen på hotellet vid avresa.

Särskilda resevillkor för paketresor - läs här

I våra SÄRSKILDA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR hittar du bl.a. betalnings- och avbeställningsvillkor, krav på id-handlingar och annan viktig information för din resa. De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Unity Line Limited kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt. Dessutom har Unity Line Limited enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd. Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302 Ta även del av vår Integritetspolicy och info för rörelse-och funktionshindrade personer

Hotel Amber Baltic + Amber Baltic Golf Club för Seniorer

Om hotellet

amber1

Hotel Amber Baltic ligger mitt i Międzyzdroje. Med sin utformning och läget precis vid stranden påminner hotellet om ett skepp som stävar ut i havet. Alla rum har utsikt över Östersjön och på hotellet finns dessutom ett flertal barer, restaurang, nattklubb, pool, bowling och ett spa.

Avstånd: Centrum 0 km, Świnoujście 15 km, Szczecin 90 km, Strand 0m, Golfbanan 12 km.

Se hotellet på kartan