Integritetspolicy

För att skydda dina personuppgifter har Unity Line antagit denna integritetspolicy samt att vi följer Persondatalagen från den 29 augusti 1997 (Journal of Laws Dz. U. 02.101.926, i sammandrag) och lagen om tillhandahållande av elektroniska tjänster från den 18 juli 2002 (Journal of Laws Dz. U. 02.144.1204, i sammandrag). Om du vill utnyttja alla delar av våra Internettjänster är det nödvändigt att du känner till och godkänner villkoren i vår integritetspolicy.


Vi ber dig uppge dina personuppgifter för att bättre förstå dina individuella behov och anpassa våra erbjudanden till dem. Vi behöver också dina personuppgifter om du vill göra en bokning på Internet, skapa en användarprofil, kontakta oss med en åsikt eller beställa en broschyr. Vi samlar också in information om hur du använder våra Internettjänster.


Utöver ovanstående är dina personuppgifter också nödvändiga för att vi ska kunna skicka dig specialerbjudanden eller för att du ska kunna boka en resebiljett. Varje resenär har dessutom möjlighet att beställa vårt nyhetsbrev för att därigenom få specialerbjudanden eller annan användbar information.


Din användarprofil skapas med hjälp av de uppgifter du lämnar. Tack vare denna kan vi skicka dig information om våra erbjudanden. När du besöker vår hemsida samlas uppgifter om din IP-adress, domännamn, webbläsare etc in automatiskt. Dessa uppgifter används endast för att göra statistiska analyser och för att optimera våra Internettjänster.  


För bokning via Internet är dina personuppgifter nödvändiga. Uppgifterna lagras i din användarprofil, under fliken ”bokningshistorik”. Här finns även information om vilka tjänster du köpt tidigare. Alla uppgifter som är viktiga för en säker transaktion och som du har uppgett i samband med betalningen – ditt kreditkortsnummer eller uppgifter om bankkonto – varken sparas eller används i någon form. Du behöver inte vara registrerad för att göra en bokning.


Överföring av personuppgifter – Unity Line delar inte dina personuppgifter med tredje part, annat än transportföretag som representeras av Unity Line.


Dina personuppgifter är säkra. Vi använder säkerhetsfunktionen SSL (Secure Sockets Layer) och våra databaser är skyddade från intrång av obehöriga personer.


Uppdatera personuppgifter – du kan enkelt uppdatera dina personuppgifter genom att kontakta oss på booking@unityline.se


Avböja erbjudanden och/eller information – om du inte längre önskar att få erbjudanden eller information skickade till dig, kan du avanmäla dig från sådana utskick. Det enklaste sättet att göra detta är genom att klicka på länken där du kan avanmäla dig, vilken finns med i alla marknadsföringsutskick från Unity Line. Du kan också maila oss på newsletter@unityline.pl och meddela att du önskar avanmäla dig från alla former av marknadsföringskommunikation från oss.


Kontakt – om du har några frågor om ditt integritetsskydd är du välkommen att kontakta oss​.


Kakor – för att våra Internettjänster ska fungera optimalt använder sig Unity Line av kakor, dvs små textfiler som lagrar information och ger tillgång till information som redan lagras i användarens dator.


a) Kakor användas för att förbättra kvaliteten på vår service, främst för att:


• skapa besökarstatistik för individuellt innehåll

• gör hemsidans tjänster mer personliga
• lagra information som varar under besöket på webbsidan (sessionskakor)
• verifiera personer som använder tjänsten

• göra hemsidans marknadsföring mer individuellt utformad


b) Användarna kan själva ange förutsättningarna för hur kakor får användas genom att ändra inställningarna i den egna datorn eller ange om man vill acceptera att ta emot kakor.


Google Analytics – Unity Lines Internettjänst använder Google Analytics, ett verktyg som ägs av Google och som hjälper oss att analysera besöksstatistik på vår hemsida. Google Analytics använder kakor, dvs textfiler som sparas på din dator och hjälper oss att analysera hur du använder våra tjänster. Den information vi samlar in på detta sätt (inklusive din IP-adress) sparas på Googles server i USA. Google analyserar dessa uppgifter i syfte att bättre förstå hur vår hemsida används, presentera statistikrapporter till Unity Line och förbereda tilläggstjänster som är relaterade till vår hemsida och våra Internettjänster. Google kommer under inga omständigheter att koppla ihop din IP-adress med andra datauppgifter. Du kan förhindra att kakor används genom att ändra inställningarna i din dator, men vi vill samtidigt göra dig uppmärksam på att om du gör detta kommer du inte längre att kunna dra full nytta av våra tjänster och erbjudanden. Genom att använda dig av tjänsterna på Unity Lines hemsida godkänner du att dina personuppgifter analyseras av Google på det sätt som beskrivits här.UPP

Viktig information

Frakttransporter

Om Unity Line

Följ oss

mobilversion